Ярина та Роман Баховські

Cтворюють сучасні будинки для людей, які хочуть жити подалі від міської метушні

Подружжя Роман і Ярина Баховські не побоялися кинути виклик усталеним будівничим правилам та уявленням про дім. Вони вирішили змінити підхід людей до облаштування сімейного кутка та оселі своєї мрії. Переосмисливши ставлення до особистого простору – побудували на цьому цілий бізнес.

Пара створила компанію Cosmos, яка виготовляє і встановлює збірні заміські будинки. Їхня головна особливість – комфортність, стиль та інноваційність.

Збірні заміські будинки Cosmos Ярина та Роман Баховські - МХП Світ Можливостей

Спершу готові елементи будівлі складають на заводі, а потім, окремими частинами, транспортують безпосередньо на ділянку для монтажу. Увесь процес – від планування до омріяного новосілля – займає якихось кілька місяців, щонайбільше – півроку.

Крім економії часу та будматеріалів, господарі такого житла матимуть можливість жити в сучасних і зручних умовах будь-де – чи то на міських околицях за крок від цивілізації, чи, навпаки, подалі від метушні – серед карпатських лісів з видом на гори чи річку.

 Заміські будинки Вигляд всередині - Ярина та Роман Баховські - МХП Світ Можливостей

Створити місце єднання людини з природою – саме цією думкою керувалися Ярина та Роман, беручись за справу.

Будинки такого типу віддавна популярні на Заході, але видаються до певної міри диковинкою в Україні.

Тож затія з виготовленням та встановленням збірних заміських будинків мала доволі ризикований вигляд і, до того ж, була недешевою в реалізації. Подружжю для її втілення довелося пожертвувати чималі власні заощадження.

 Ярина та Роман Баховські Заміські будинки Cosmos - МХП Світ Можливостей

Не злякала пару і відсутність потрібного досвіду та освіти. Роман і Ярина – випускники Львівської бізнес-школи. Не будучи ані будівельниками, ані архітекторами, вони зуміли об’єднати навколо себе та своєї ідеї команду однодумців й професіоналів. Для обміну досвідом їздили за кордон та спершу залучали до роботи українських виробників.

Рішучість та віра у себе – один із принципів співзасновників Cosmos. Коли тобі кажуть, що це неможливо – треба просто шукати і знаходити рішення.

ПОДІЛИСЯ ІСТОРІЄЮ СВОГО УСПІШНОГО БІЗНЕСУ, НЕХАЙ ПРО ТЕБЕ ДІЗНАЄТЬСЯ ВСЯ КРАЇНА!
попередня історія наступна історія

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ

Проект «Світ можливостей» проводиться у період з 01 липня 2019 року по 31 грудня 2019 року. Особа, що бажає стати Учасником Проекту повинна в період проведення Проекту заповнити Форму реєстрації та описати історію власного бізнесу.

Організатором буде на власний розсуд відібрані найкращі історії Учасників та створено сюжет із подальшим його висвітленням на телеканалі «24», радіо «Люкс ФМ» та публікацією на сайті https://24tv.ua/svitmozhlyvostey/. Організатор залишає за собою право відмовити у створенні сюжету та/чи його публікації на кожному етапі Проекту без жодної компенсації Учаснику. Усі права інтелектуальної власності на створений сюжет (аудіовізуальний твір) залишаються за Організатором.

Надаючи інформацію, що зазначена у Формі реєстрації, Особа тим самим надає згоду на обробку персональних даних в межах чинного законодавства України з метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організатором Проекту особами, на період Проекту.

Надсилаючи Форму реєстрації та беручи участь в Проекті, Особа тим самим підтверджує свою згоду на безкоштовне використання наданої нею інформації про себе Організатором, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам) та обсягу наданої згоди, зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, зображення Учасника, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, але не обмежуючись, право публікації (в т.ч. його імені і зображення) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України «Про захист персональних даних».

надайте згоду на обробку ваших персональних даних
Дякуємо за реєстрацію!