Чотири поживні сніданки на кожен день від Євгена Клопотенка
Що з'їсти на сніданок? Вічне питання, яке спантеличує не на жарт та викликає страждання.
Але у вас же є Євген Клопотенко. І я про все вже подбав та все придумав. Отож ловіть варіанти страв, якими класно снідати.
Цікаво: Кетогенна дієта – тип харчування, що допоможе побороти грип
1. Шакшука. Це прокачана яєшня. Додаєте багато томатів, інших овочей, зіру та смакуєте. Жовток змішується з томатним соусом, ви від задоволення відлітаєте у стратосферу. Потім вмочуєте хлібчик і відчуваєте кайф. Важливо: я у шакшуку раджу додати трохи вершків. Це прям дуже.
⠀
2. Гранола. Я ненавидів вівсянку та вважав її безглуздою, доки не спробував запекти. Вийшло класно, і я маю поділитися цим рецептом з вами. Найкрутіше – це те, що гранолу можна зробити заздалегідь, а потім просто кидати у йогурт зранку. Хвилина – і сніданок готовий.
⠀
3. Ньокі – сніданок для тих, хто любить челенджи. Насправді, нічого складного немає. Робите пюре, додаєте борошно та яйця, робите миленькі приплюснуті кульки, тушкуєте у томатному соусі зі шпинатом. Класний сніданок для вихідних.
⠀
4. Тости з брі та цибулевим конфітюром. Це просто насолода. М'якенькі тепленькі грінки, тягучий вершковий брі, солодкий конфітюр. Лав-лав-лав.
Французька вишуканість: Як приготувати жульєн з грибами та куркою: простий рецепт