Війна змусила повірити у себе: ветеран АТО відкрив у центрі Львова рибний ресторан
Коли ветеран Сергій Бондарук повернувся до рідного Львова з Донбасу, одразу ж вирішив розвивати своє хобі – любов до кулінарії. І разом з дружиною відкрив у центрі міста ресторан. Нині він власник успішного закладу.
Ветеран АТО Сергій Бондарук зараз показує, як готує свою коронну страву – смажену форель, – а ще зовсім недавно чоловік боронив Україну на Донбасі. Саме там знадобився його хист до кулінарії. Сергій готував їсти побратимам.
Читайте також: На Львівщині боєць-розвідник вирощує квітковий рай ірландських троянд: відео
Коли повернувся з війни, одразу вирішив почати власну справу. Знайшов місце у центрі Львова і разом з дружиною Іриною відкрив свій заклад Fisher.
Ресторан Fisher у Львові
Сергій не шкодує свого суперрецепту для всіх – рибка, сіль, приправи, лимон та базилік. Ну і, звичайно, секрет від бійця шеф-кухаря.
У неї саме по собі дуже смачне м'ясо, але трішки сухувате воно. Але є технологія, яку я побачив у Польщі, що дозволяє зберегти соковитість. Треба олії багато додавати,
– пояснив учасник бойових дій Сергій Бондарук.
На смакоту клієнти "клюють" із задоволенням. У закладі не продають алкоголю, а відвідують його справжні гурмани.
Риба від шефа
Сім'я мріє про розвиток рибної ресторації. А ще у Fisher обовязково має з'явитись акваріум, де плаватиме увесь асортимент майбутніх страв.