Хрусткі й золотисті бельгійські вафлі, що тануть в роті: швидкий рецепт з простих інгредієнтів
Джерело:
інстаграм @cook_julija_simonchukВафлі стали універсальним варіантом для сніданку і набувають все більшої популярності для домашніх чаювань. Цю смачну випічку можна їсти на ходу, що робить її ідеальним вибором для школи, роботи чи пікніків.
Вони можуть бути як солодкі, так і солоні. Фудблогерка з ніком @cook_julija_simonchuk розповіла рецепт чудових вафель до сніданку. Вона також показала, як приготувати найкраще тісто, яке ніколи не пригорить.
Читайте також Такі смачні, що не встигнуть охолонути: готуємо повітряні й ароматні сирні кульки з дитинства
Вафлі у вафельниці з простих інгредієнтів
- Час: 30 хвилин
- Порції: 3 – 4
Інгредієнти:
– борошно – 160 грамів
– яйця – 3 штуки
– масло – 80 грамів
– цукор – 80 грамів
– кисломолочний сир – 200 грамів
– молоко – 80 грамів
– розпушувач – 6 грамів
– ванільний цукор – 10 грамів
– дрібка солі
Вафлі швидко і смачно: дивіться відео
Приготування:
- До яєць додайте сіль, цукор, ванільний цукор, трохи збийте.
- Додайте розтоплене (не гаряче) масло та перетертий до однорідності сир з молоком, перемішайте.
- Тоді в суміш додайте просіяне борошно з розпушувачем і ще раз перемішайте.
- Випікайте у вафельниці до золотавості. Готові вафлі можна прикрасити сезонними фруктами, сиропами та присипати цукровою пудрою.
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і шоколадне печиво – найсмачніше, розсипчасте, ароматне, і зі звичайних продуктів.