Хрусткі й золотисті бельгійські вафлі, що тануть в роті: швидкий рецепт з простих інгредієнтів

24 жовтня 2024, 12:49
Читать новость на русском

Вафлі стали універсальним варіантом для сніданку і набувають все більшої популярності для домашніх чаювань. Цю смачну випічку можна їсти на ходу, що робить її ідеальним вибором для школи, роботи чи пікніків.

Вони можуть бути як солодкі, так і солоні. Фудблогерка з ніком @cook_julija_simonchuk розповіла рецепт чудових вафель до сніданку. Вона також показала, як приготувати найкраще тісто, яке ніколи не пригорить.

Читайте також Такі смачні, що не встигнуть охолонути: готуємо повітряні й ароматні сирні кульки з дитинства

Вафлі у вафельниці з простих інгредієнтів

  1. Час: 30 хвилин
  2. Порції: 3 – 4

Інгредієнти: 
– борошно – 160 грамів
– яйця – 3 штуки
– масло – 80 грамів
– цукор – 80 грамів
– кисломолочний сир – 200 грамів
– молоко – 80 грамів
– розпушувач – 6 грамів
– ванільний цукор – 10 грамів
– дрібка солі

Вафлі швидко і смачно: дивіться відео

Приготування:

  1. До яєць додайте сіль, цукор, ванільний цукор, трохи збийте.
  1. Додайте розтоплене (не гаряче) масло та перетертий до однорідності сир з молоком, перемішайте.
  1. Тоді в суміш додайте просіяне борошно з розпушувачем і ще раз перемішайте.
  1. Випікайте у вафельниці до золотавості. Готові вафлі можна прикрасити сезонними фруктами, сиропами та присипати цукровою пудрою.

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і шоколадне печиво – найсмачніше, розсипчасте, ароматне, і зі звичайних продуктів.