Бюджетна витонченість: рецепт болоньєзе з сардинами – рідні попросять ще

Італійські мотиви завжди доречні на вашій кухні. Особливо, коли йдеться про дивовижну страву, яка не змушує витрачати багато часу та грошей.
Ця варіація відомої на весь світ страви приємно вас здивує. Ідеальне поєднання смаків дешевих інгредієнтів та повноцінна трапеза на всю сім'ю – це те, що змусить вас повертатися до цього рецепту частіше, розповідає 24 Канал з посиланням на BBC Food.
Читайте також Швидкий торт – це цілком реально: усі подруги попросять вас навчити його готувати
Рецепт болоньєзе з сардинами
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1 стебло селери, дрібно нарізане;
– 1 цибулина, дрібно нарізана;
– 1 морква, дрібно нарізана;
– 1 чайна ложка борошна;
– 2 банки сардин;
– 1 зубчик часнику, крупно нарізаний;
– 1 лавровий лист;
– 2 чайні ложки соєвого соусу;
– 2 чайні ложки вустерширського соусу;
– 200 мілілітрів червоного вина;
– кілька нарізаних консервованих томатів;
– 500 мілілітрів курячого бульйону;
– 400 грамів спагеті;
– 50 грамів тертого пармезану.
Приготування:
- Розігрійте олію у великій сковороді на повільному вогні, обсмажте селеру, цибулю та моркву протягом 10 хвилин. Присипте борошном і готуйте ще 5 хвилин.
- Додайте сардини, часник, лавр, соєвий і вустерширський соус і добре перемішайте. Додайте червоне вино і варіть, поки не вийде більша частина рідини. Додайте томати і варіть 2 хвилини, інтенсивно помішуючи.
- Додайте бульйон і варіть, час від часу помішуючи, доки не вийде майже вся рідина.
- Доведіть до кипіння велику каструлю з підсоленою водою і відваріть спагеті відповідно до інструкцій на упаковці.
- Перемішайте спагеті з соусом і подавайте, посипавши великою кількістю пармезану.
Смачного!
Чи потрібно мити банани: пояснення, яке для багатьох стане сюрпризом.