"А-ля форшмак": як зі звичайних інгредієнтів зробити не канапе, а шедевр на святковий стіл
Джерело:
тік-ток @mariiam_foodblogКанапки стали популярною закускою, яка часто прикрашає святкові столи під час урочистостей. Їх універсальність дозволяє створювати широкий спектр варіацій, які визначаються креативністю господині та наявними інгредієнтами.
Ось, наприклад, кулінарна блогерка @mariiam_foodblog в TikTok показала рецепт приготування своїх улюблених канапок. Вони мають схожість з форшмаком, але при цьому неповторний смак.
Читайте також "Шуба" у рулеті: рецепт класичного салату по-новому
Канапки "а-ля форшмак"
- Час: 10 хвилин
- Порції: 8
Інгредієнти:
– хліб "Азовський" – 1
– яйця – 4
– зелена цибуля – 1 пучок
– сметана – 3 столові ложки
– оселедець – 1 пачка
– гірчиця в зернах до смаку
– сіль, перець до смаку
Як приготувати такі канапки: дивіться відео
Приготування:
- Яйця відваріть, охолоджіть, почистіть та розімніть виделкою у глибокій ємності. Додайте сіль, перець та сметану. Перемішайте.
- Додайте дрібно нарізану зелену цибулю. Знову перемішайте.
- Хліб наріжте на трикутники та кожен із них змастіть намазкою, що вийшла.
- Зверху викладіть шматок оселедця та додайте гірчицю. Можна подавати на стіл!
Цікаво: як приготувати японський салат з крабових паличок, що стане найсмачнішою альтернативою класичного "Крабового".