Неймовірно смачно і вишукано: рецепт салату з руколи
Салат із руколи – це поєднання ніжності та свіжості. Він ідеально підходить для тих, хто шукає легку й вишукану страву для особливого випадку.
Соковитий апельсин, рубінові зерна граната та ароматні горіхи створюють гармонійний ансамбль смаковий. Як приготувати таку особливу закуску розповідає 24 Канал з посиланням на Кwestia smaku.
До теми Бюджетна страва, яку готували ще наші предки: старовинний рецепт таратути
Рецепт салату з руколи
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 100 грамів руколи;
– 60 грамів волоських горіхів або пекана;
– 1 гранат;
– 2 апельсини;
для соусу:
– 2 столові ложки меду або кленового сиропу;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 2 чайні ложки діжонської гірчиці;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– сіль – до смаку;
– свіжозмелений чорний перець – до смаку.
Приготування:
- Промийте руколу, обсушіть, викладіть на блюдо.
- Почистіть апельсини від шкірки та філе (гострим ножем виріжте шматочки м’якоті між перетинками).
- Гранат розріжте на четвертинки та видаліть кісточки.
- Волоські горіхи злегка обсмажте на сковороді та подрібніть.
- Змішайте інгредієнти для вінегрету в мисці.
- До руколи додайте часточки апельсина, посипте гранатом і волоськими горіхами.
- Перед подачею полийте соусом.
Смачного!
Дуже смачний салат з оселедцем: простий рецепт.