Ідеальна закуска восени та взимку: легкий рецепт неймовірно соковитої моркви по-корейськи
Джерело:
Woman24Морква по-корейськи залишається популярною холодною закускою серед українців. Хоча багато хто воліє купувати її в магазинах, цю ароматну страву можна легко приготувати вдома навіть починаючій господині.
Для цього досить дотримуватися технології і знайти правильні приправи. Приготуйте моркву за цим рецептом, й вам точно сподобається, передає Woman24.
Читайте також Простіше, ніж здається: як приготувати ресторанну страву "Тартар" вдома не за всі гроші світу
Як приготувати моркву по-корейськи
- Час: 15 хвилин на приготування (2 – 3 години на маринування)
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 кілограмів моркви
– 3 столові ложки цукру
– 1 чайна ложка солі
– 4 столові ложки оцту
– 100 мілілітрів олії
– 1 головка часнику
– 1 чайна ложка меленого чорного перцю
– приправа до корейської моркви або коріандр.
Приготування:
- Використовуйте спеціальну терку для корейської моркви, щоб приготувати свіжу натерту соковиту моркву.
- Натерту моркву змішайте в мисці з цукром, олією, сіллю, часником, перцем і різними приправами. Далі вичавіть часник за допомогою часникочавки, або дрібно натріть його на тертці.
- Залиште її маринуватися 2 – 3 години. За бажанням до моркви можна додати дрібно нарізаний гострий перець. Все, ваша морква готова. Зберігайте її у холодильнику!
До слова, смажену цибулю можна зробити набагато смачнішою. Для цього треба додати всього один інгредієнт.