Ножі, каструлі та сковорідки: TVORCHI та Ярославський створили кулінарний трек
Гурт TVORCHI та український кухар Володимир Ярославський об'єдналися, щоб створити музичний хіт. Їм вдалося перетворити шум кухні на трек.
TVORCHI з Ярославським, який був суддею на шоу "МастерШеф", створили трек зі звуків сковорідок, ножів і каструль, пишуть Тренди 24. Відповідний ролик вже з'явився у соціальних мережах TVORCHI та кулінара Ярославського.
Дивіться також Секрет хрусткої смаженої картоплі: як зробити її корисною для шлунку
Як TVORCHI з Ярославським створили хіт з шуму на кухні
Підписник в інстаграмі позитивно оцінили таку колаборацію. Користувачі в інстаграмі залишають схвальні відгуки: "браво", "тепер це мій улюблений трек", "це найкраще, що я бачила за останній час" тощо.
TVORCHI та Ярославський створили кулінарний хіт: дивіться відео
Також Володимир Ярославський опублікував відео разом з TVORCHI у рамках свого ютуб-проєкту "Ярославський тестує". У програмі фанати гурту та діяльності Ярославського можуть дізнатися більше про створення хіта та колаборації.
TVORCHI та Ярославський готували курку та собу
У підписі до допису в інстаграмі Ярославський поділився рецептом, на основі якого створювали музичний трек. TVORCHI та кулінар готували курку та собу – це така гречана локшина.
Інгредієнти для порції на чотирьох
- Куряче стегно – 3 штуки,
- морква – 1 штука,
- болгарський перець – 1 штука,
- половина невеликого кабачка,
- синя цибуля – 1 штука,
- 1/3 головки броколі,
- часник, імбир, гострий перець, зелена цибуля, смажений кунжут або олія смаженого кунжуту,
- 40 грамів устричного соусу,
- 30 – 40 грамів соєвого соусу,
- 40 грамів кисло-солодкого соусу,
- олія для смаження,
- 250 грамів соби.
Приготування страви
Нарізаємо м'якоть стегна кубиком приблизно 1,5х1,5 сантиметри. Моркву нарізаємо слайсами (круглі пластинки). Болгарський перець (можна брати різні кольори) та кабачок – нарізаємо трикутниками.
Броколі ділимо на суцвіття, а синю цибулю – пір'ям (товста соломка). Гострий перець потрібно нарізати тоненькими кільцями, аасник та імбир – дрібно.
Собу потрібно варити у підсоленій воді близько 4 хвилин, після чого відкинути на сито та промити холодною водою.
Після цього нагріваємо велику пательню, в олії спочатку обсмажуємо курку. Далі додаємо моркву, яку трішки обсмажуємо, і додаємо цибулю, перець та броколі.
Далі додаємо соєвий та устричний соус, часник, гострий перець та імбир. Кулінар Ярославський, щоб утворився ароматний соус, також додав кисло-солодкий соус та трохи води.
Врешті-решт собу потрібно додати до овочів та курки, акуратно перемішати та прогріти. Подавати варто, посипавши зеленою цибулею та кунжутом. І на завершення – гілочки кінзи.