TVORCHI з Ярославським, який був суддею на шоу "МастерШеф", створили трек зі звуків сковорідок, ножів і каструль, пишуть Тренди 24. Відповідний ролик вже з'явився у соціальних мережах TVORCHI та кулінара Ярославського.

Дивіться також Секрет хрусткої смаженої картоплі: як зробити її корисною для шлунку

Як TVORCHI з Ярославським створили хіт з шуму на кухні

Підписник в інстаграмі позитивно оцінили таку колаборацію. Користувачі в інстаграмі залишають схвальні відгуки: "браво", "тепер це мій улюблений трек", "це найкраще, що я бачила за останній час" тощо.

TVORCHI та Ярославський створили кулінарний хіт: дивіться відео

Також Володимир Ярославський опублікував відео разом з TVORCHI у рамках свого ютуб-проєкту "Ярославський тестує". У програмі фанати гурту та діяльності Ярославського можуть дізнатися більше про створення хіта та колаборації.

TVORCHI та Ярославський готували курку та собу

У підписі до допису в інстаграмі Ярославський поділився рецептом, на основі якого створювали музичний трек. TVORCHI та кулінар готували курку та собу – це така гречана локшина.

Інгредієнти для порції на чотирьох

  • Куряче стегно – 3 штуки,
  • морква – 1 штука,
  • болгарський перець – 1 штука,
  • половина невеликого кабачка,
  • синя цибуля – 1 штука,
  • 1/3 головки броколі,
  • часник, імбир, гострий перець, зелена цибуля, смажений кунжут або олія смаженого кунжуту,
  • 40 грамів устричного соусу,
  • 30 – 40 грамів соєвого соусу,
  • 40 грамів кисло-солодкого соусу,
  • олія для смаження,
  • 250 грамів соби.

Приготування страви

Нарізаємо м'якоть стегна кубиком приблизно 1,5х1,5 сантиметри. Моркву нарізаємо слайсами (круглі пластинки). Болгарський перець (можна брати різні кольори) та кабачок – нарізаємо трикутниками.

Броколі ділимо на суцвіття, а синю цибулю – пір'ям (товста соломка). Гострий перець потрібно нарізати тоненькими кільцями, аасник та імбир – дрібно.

Собу потрібно варити у підсоленій воді близько 4 хвилин, після чого відкинути на сито та промити холодною водою.


Соба з куркою / Фото з мережі

Після цього нагріваємо велику пательню, в олії спочатку обсмажуємо курку. Далі додаємо моркву, яку трішки обсмажуємо, і додаємо цибулю, перець та броколі.

Далі додаємо соєвий та устричний соус, часник, гострий перець та імбир. Кулінар Ярославський, щоб утворився ароматний соус, також додав кисло-солодкий соус та трохи води.

Врешті-решт собу потрібно додати до овочів та курки, акуратно перемішати та прогріти. Подавати варто, посипавши зеленою цибулею та кунжутом. І на завершення – гілочки кінзи.