Простий рецепт для затишних вечорів: як приготувати пряне гарбузове лате вдома
З приходом осені гарбузове лате стає справжнім фаворитом серед любителів кави. Важливим також є те, що його можна легко приготувати вдома.
Цей напій поєднує у собі ніжну гарбузову основу з нотками мускатного горіха, кориці, імбиру та доповнюючи все це м'яким смаком молока та ароматної кави. В TikTok показали, як приготувати гарбузове лате в домашніх умовах, передають Тренди 24.
Дивіться також Кава без зерен: жарт чи справді хороша альтернатива класичному напою
Як приготувати гарбузовий лате
Інгредієнти для приготування гарбузового лате:
- Пюре гарбуза – 5 столових ложок;
- цукор – 3 столові ложки;
- згущене молоко – 2 столові ложки;
- вода – 150 мілілітрів;
- кориця – 1 столова ложка;
- імбир – ½ чайної ложки;
- мелений мускатний горіх ¼ чайної ложки;
- дрібка солі.
Приготування гарбузового лате: дивіться відео
Сам процес приготування дуже простий. Необхідно додати усі інгредієнти у одну ємність та перемішати їх. Отриману масу перелити до склянки, зверху залити теплим молоком і в кінці додати свіжозварену каву.