Дієтологи розвінчали популярний міф про сумісність алкоголю та їжі

20 жовтня 2016, 14:34
Читать новость на русском

Німецькі дієтологи розвінчали популярний міф про те, що алкоголь потрібно вживати з жирними стравами.

Про це повідомляє Космо.

На думку експертів, суміш жирних страв може суттєво нашкодити здоров’ю. Втім вони додали, що через жирну їжу сп’яніння таки відбуватиметься повільніше.

Окрім того, з алкоголем радять не вживати гостру їжу, часник, хрін, цибулю, гірчицю, перець та оцет. За словами дієтологів, такі продукти сповільнюють окислення алкоголю.

Читайте також: Науковці довели, що помірний прийом алкоголю полегшує депресію

Натомість вони радять перед вживанням алкоголю з’їсти легкі білкові блюда з вуглеводним гарніром.