Дієтологи розвінчали популярний міф про сумісність алкоголю та їжі
20 жовтня 2016,
14:34
Читать новость на русском
Німецькі дієтологи розвінчали популярний міф про те, що алкоголь потрібно вживати з жирними стравами.
Про це повідомляє Космо.
На думку експертів, суміш жирних страв може суттєво нашкодити здоров’ю. Втім вони додали, що через жирну їжу сп’яніння таки відбуватиметься повільніше.
Окрім того, з алкоголем радять не вживати гостру їжу, часник, хрін, цибулю, гірчицю, перець та оцет. За словами дієтологів, такі продукти сповільнюють окислення алкоголю.
Читайте також: Науковці довели, що помірний прийом алкоголю полегшує депресію
Натомість вони радять перед вживанням алкоголю з’їсти легкі білкові блюда з вуглеводним гарніром.