Новий тренд в Україні: еко-готелі та органічна їжа
В Україні дедалі популярнішим стає органічний рух. Бізнесмени швидко підхоплюють цей тренд та зводять готелі з натуральними матеріалами, а номери називають іменами квітів.
Скрізь встановлена енергоощадна техніка, а у ванних кімнатах органічне мило та шампуні. На сніданок нагодують корисною їжею. Будували подібний готель-садибу цілих чотири роки. Тут все зроблено з шаною до природи. Готель швидко став популярним не тільки серед європейців, а й серед наших співвітчизників.
Чимало довелося привезти із закордону. Приміром органічну черепицю замовляли в Австрії, фарбу в Швейцарії, а а от дерево — наше. Меблі з сосни та липи майстри робили в самому готелі, в номерах немає жодної синтетики, а постіль з бавовни та шовку.
Більшість гостей тут іноземці. Ідея у всіх одна: відпочити від міської метушні. У готелі можна не лише смачно поїсти, але й корисно. Усі страви готують з натуральних продуктів.
Читайте також: Як українці повертають гроші зі збанкрутілих банків
Їх до кафе привозять з органічних ферм, овочі і молоко — українські, а ось органічні спеції та макарони — імпортні. Тут роблять справжні йогурти, печуть хліб та солодощі. Поснідати в еко-кав'ярні можна за 50 гривень, пообідати за — 100.
Щоб урізноманітнити життя садиби та залучити інвесторів тут проводять майстер-класи. Наприклад, вчать малечу виготовляти солодощі з органічних продуктів.