У Києві шаурму готують з невідомого м'яса в антисанітарних умовах, - прокуратура
12 грудня 2012,
13:41
Читать новость на русском
Джерело:
УННУ Києві у Шевченківському районі є понад 20 кіосків, де готують шаурму в антисанітарних умовах та використовують м’ясо без документів про його якість та походження.
Про це свідчать результати перевірки, яку провели працівники райуправління міліції та СЕС, повідомили у прес-службі прокуратури.
Їжа, в усіх перевірених кіосках, готується в антисанітарних умовах, а приміщення не підключені до мережі водопостачання й каналізації.
До того ж, відсутні будь-які документи щодо якості та походження м’яса, яке використовують для приготування їжі, зазначили у прес-службі.
До слова, вчені встановили, що діти, які харчуються "швидкою" їжею, виростають з нижчим рівнем IQ, аніж їхні однолітки, які харчуються повноцінно.