У Києві шаурму готують з невідомого м'яса в антисанітарних умовах, - прокуратура

12 грудня 2012, 13:41
Читать новость на русском

Джерело:

УНН

У Києві у Шевченківському районі є понад 20 кіосків, де готують шаурму в антисанітарних умовах та використовують м’ясо без документів про його якість та походження.

Про це свідчать результати перевірки, яку провели працівники райуправління міліції та СЕС, повідомили у прес-службі прокуратури.

Їжа, в усіх перевірених кіосках, готується в антисанітарних умовах, а приміщення не підключені до мережі водопостачання й каналізації.

До того ж, відсутні будь-які документи щодо якості та походження м’яса, яке використовують для приготування їжі, зазначили у прес-службі.

До слова, вчені встановили, що діти, які харчуються "швидкою" їжею, виростають з нижчим рівнем IQ, аніж їхні однолітки, які харчуються повноцінно.