У столиці поменшає хліба: холдинг "Київхліб" закриває завод

13 травня 2013, 22:02
Читать новость на русском

Джерело:

forbes.ua

Столичний холдинг "Київхліб" продовжує зменшувати виробничі потужності. На цей раз ліквідують хлібокомбінат № 2.

На зборах акціонерів "Київхліба" 27 квітня було прийнято рішення про ліквідацію хлібокомбінату № 2 і приєднання його в статусі виробничого цеху. Розташоване це підприємство в історичному центрі Києва, на Подолі. Завод виробляє хліб пшеничний, батон "Нива", хліб "Український" і "Білоруський".

Таке ж рішення було прийнято у відношенні основного кондитерського виробництва "Київхліба" - булочно-кондитерського комбінату.

Ліквідацію майданчиків у самій компанії пояснюють необхідністю раціонального використання виробничих потужностей ПАТ "Київхліб".