У Львові відзначили свято гарбуза та поділилися рецептом крем-супу: фото

8 жовтня 2018, 11:11
Читать новость на русском

7 жовтня у Львові вдруге відзначили День гарбуза. На святі не лише куштували смачні страви, а й дивували справжніми їстівними витворами мистецтва.

Талановиті майстрині показали кілька різновидів ножів для карвінгу – це мистецтво різьби по овочах і фруктах.

Читайте також: У під'їзді Харкова під побілкою знайшли унікальний малюнок відомого художника

"Це дуже делікатна робота. Бо як тільки десь щось ножем неправильно зробиш, то пелюстки чи орнамент втрачають свою форму", – розповіла майстриня з карвінгу Галина Січиокно.


Карвінгу – мистецтво різьби по овочах і фруктах

Всіх охочих пригощали крем-супом.

Ми нарізаємо гарбуз скибками, кладемо в духовку, поливаємо олією, додаємо трішки спецій і запікаємо. Потім додаємо вершки, зажарку з цибулі і сиров'яленої ковбаси. Потім ще більше спецій і потрібно все протушкувати і збити,
– поділився секретами учасник свята гарбуза Ігор Рева.


Фото зі свята

Організатори пояснюють, що своїм святом намагаються замінити американський Хелловін.