Найкраща альтернатива пиріжкам: як приготувати чебуреки з солодкою начинкою

7 листопада 2024, 15:51
Читать новость на русском

Коли мовиться про чебуреки, то одразу на думці їхня соковита м'ясна начинка. Однак кулінарні ентузіасти відкривають для себе, що чебуреки можна готувати з різноманітними альтернативними начинками, й не лише соленими.

З солодкою начинкою чебуреки стануть смачною альтернативою смаженим пиріжкам. Як приготувати солодкі чебуреки, розповідає 24 Канал з посиланням на News24.

Читайте також  Дубайський шоколад: приготувати елітний смаколик можна вдома і не за всі гроші світу

Як приготувати чебуреки з солодкою начинкою

  • Час: 50 – 60 хвилин
  • Порції: 4 – 5

Інгредієнти:
– борошно – 300 грамів
– вода – 150 мілілітрів
– олія – 3 столові ложки
– сіль – дрібка.

Приготування:

  1. Борошно просійте гіркою та зробіть в центрі заглиблення. Влийте туди олію, теплу воду та додайте дрібку солі. З цих компонентів замісіть тісто. Накрийте його рушником та залиште на 30 хвилин.
     
  2. Начинку можна зробити будь-яку на ваш смак. Наприклад, кисломолочний сир з цукровою пудрою та родзинками, яблука з бананами та корицею. На крайній випадок можна варення або джем покласти всередину.
     
  3. Сформуйте з тіста чебуреки та відправляйте смажитись в олію на розігріту сковороду. Обсмажувати треба з двох сторін до золотистої скоринки.

Смачного!

Сподобався рецепт?  Тоді зверніть увагу на рецепт домашнього "Київського торта", який виходить смачнішим за магазинний.