Укр Рус
20 листопада, 11:11
2

Зберігання тут ні до чого: навіщо досвідчені господині кладуть ковбасу у морозилку

Основні тези
  • Заморожування ковбаси подовжує термін її зберігання та дозволяє легко натирати її на тертці.
  • Отриману "ковбасну стружку" можна змішати з тертим сиром та м’яким вершковим маслом для приготування бутербродів.

Кулінарія – це мистецтво, в якому постійно дізнаєшся щось нове. І головне – не перестаєш дивуватися винахідливості українських господинь!

Варена або молочна ковбаса – це продукт, який часто є в нашому холодильнику. 24 Канал пропонує скористатися цікавим рішенням порталу Ukr.Media, з яким вам не просто не доведеться турбуватися про її зберігання, а й вдасться отримати цікаву заготовку. 

Читайте також Цей рецепт вважають подарунком долі: рулет з шинкою та сиром, який не перестають обожнювати

Навіщо ставити ковбасу у морозилку

Цей спосіб не лише подовжить термін зберігання продукту, але й відкриє нові можливості для його використання. Заморожена ковбаса стає твердою, завдяки чому її легко натерти на тертці.

Отриману "ковбасну стружку" можна використовувати для приготування бутербродів — як гарячих, так і звичайних. Просто змішайте її з тертим сиром і м’яким вершковим маслом, а потім намастіть на хліб.

До такої намазки за бажанням можна додати й інші інгредієнти: зелень, подрібнений перець, кетчуп, майонез чи будь-який улюблений соус. Це дасть змогу швидко приготувати поживний і смачний сніданок для всієї родини.

Гарячі бутерброди з цією начинкою потрібно просто запекти в духовці протягом 5 – 10 хвилин — до того моменту, як ви встигнете накрити на стіл і заварити чай.