Завжди виходить та зводить смакові рецептори з розуму: готуємо шоколадний брауні з Кацуріним
Джерело:
тік-ток Міші КацурінаАмериканський шоколадний десерт брауні з вологою текстурою тіста та хрусткою скоринкою завоював мільйони. Існує чимало рецептів його приготування з найрізноманітнішими інгредієнтами. І погодьтеся, експерименти це дуже цікаво, й частенько смачніше за класику.
Таким незвичним рецептом домашнього брауні поділився ресторатор Міша Кацурін. Як швидко, легко та з хорошим настроєм приготувати десерт з пластівцями чилі, пломбіром, оливковою олією та сіллю – далі у матеріалі!
Цікаво Такі смачні, що не встигнуть охолонути, готуємо повітряні й ароматні сирні кульки з дитинства
Домашній брауні від Кацуріна
- Час: 1 година
- Порції: 5 – 6
Інгредієнти:
– чорний шоколад – 900 грамів
– вершкове масло – 350 грамів
– яйця – 8 штук
– цукор – 600 грамів
– пшеничне борошно – 150 грамів
– чилі пластівці гострі до смаку
– сіль до смаку
– ванільне морозиво
– оливкова олія екстра вірджін
Дивіться покроковий рецепт брауні: відео
Приготування:
- В велику миску насипте чорний шоколад з вершковим маслом, поставте на гарячу водяну баню та розтопіть до однорідної консистенції, помішуючи вінчиком або силіконовою лопаткою. Зніміть миску.
- Розбийте яйця, додайте в них цукор і ретельно міксуйте. Перелийте суміш в шоколадний басейн та знову перемішайте.
- Борошно, сіль, пластівці чилі (до смаку) також додайте в миску, інтенсивно та ретельно перемішайте. Тісто повинно стати однорідним та блискучим.
- Форму для запікання змастіть вершковим маслом, влийте туди шоколадну масу. Посипте шматочками шоколаду, чилі та пластівцями солі. Поставте в розігріту духовку 170 градусів приблизно на 30 хвилин.
- Дістаньте готовий брауні і дайте йому відпочити – найкраще ніч в холодильнику. Або робіть, як Міша – великою ложкою накладіть ще теплий брауні в тарілку, зверху дайте вершкового морозива, трошки солі та ароматної оливкової олії.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і шоколадне печиво.