Хрусткі чебуреки з начинкою, яка аж витікає: переможець "МастерШеф" поділився простим рецептом

21 жовтня 2024, 15:50
Читать новость на русском

Джерело:

інстаграм @pava_vb

Чебуреки, що характеризуються тонкою хрусткою скоринкою та соковитою м'ясною начинкою, завойовують увагу завдяки своєму пікантному смаку. Ці вироби з прісного тіста можуть бути з різними начинками, але класичною є м'ясна.

Переможець кулінарного шоу "МастерШеф" Вадим Бжезинський (Пава) поділився простим рецептом домашніх чебуреків із м'ясом. Спробуйте приготувати й ви!

Спробуйте також 5 хвилин і готово: як приготувати розсипчасту гречку – головний секрет

Рецепт чебуреків із м'ясом від Пави

  • Час: 50 – 55 хвилин
  • Порції: 4 – 5

Інгредієнти:

 – для тіста:

500 грамів пшеничного борошна
240 грамів води (окропу)
1 чайна ложка солі
4 столових ложки олії

– для начинки:
250 грамів свинячого фаршу
250 грамів яловичого фаршу
2 штуки цибулі
100 грамів води
сіль і мелений перець – до смаку

– для смаження
150 мілілітрів олії 

Дивіться, як приготувати чебуреки: відео

Приготування:

  1. В просіяне борошно додайте окріп, сіль та олію. Замісіть тісто і відкладіть відпочивати на 30 хвилин.
     
  2. В фарш зі свинини та яловичини додайте 2 натерті цибулі, сіль, перець та воду і все ретельно перемішайте.
     
  3. Коли тісто відпочило, наріжте його на порційні частини, розкатайте товщиною 2 – 3 міліметри. Покладіть начинку та сформуйте чебурек як на відео.
     
  4. Смажте на повільному вогні до золотавої скоринки. Готово!

Чебуреки за рецептом Пави вийдуть хрусткі, а всередині дуже соковиті. Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як правильно варити курку на бульйон, а як для салату.