Суперфуд родом з дитинства: паста Амосова за рецептом переможниці "МастерШеф"

8 листопада 2024, 21:17
Читать новость на русском

Паста Амосова – це справжній дар природи, зібраний у простий та смачний рецепт. Вона відома своєю особливою користю для організму.

Ця паста з сухофруктів, меду та горіхів неймовірно апетитна. Відтворити її на своїй кухні можуть усі, розповідає 24 Канал з посиланням на TikTok переможниці "МастерШеф" Валерії Матрохіної.

Цікаво Японія на власній кухні: 4 цікаві рецепти страв для поціновувачів морепродуктів

Паста Амосова

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 3

Інгредієнти:
– 200 грамів темних родзинок;
– 200 грамів сушеного чорносливу;
– 200 грамів кураги;
– 100 грамів інжиру або фініків;
– 100 грамів сушеної журавлини;
– 200 грамів волоських горіхів (або інших горіхів на вибір);
– 1 середній лимон зі шкіркою;
– половина апельсина зі шкіркою;
– 2 столові ложки меду.

Як приготувати пасту Амосова: перегляньте рецепт

Приготування:

  1. Підготуйте всі інгредієнти. Для пасти зручніше використовувати м'ясорубку, оскільки вона дозволяє отримати більш однорідну текстуру. Пропустіть через м'ясорубку всі сухофрукти, горіхи, лимон і апельсин разом зі шкіркою.
  2. Додайте до отриманої суміші мед і ретельно перемішайте до однорідності.
  3. Перекладіть пасту у герметичний контейнер для зберігання. Поставте у холодильник – це забезпечить тривале збереження свіжості та користі.
  4. Для дорослих рекомендовано приймати по 1 столовій ложці тричі на добу за 30 хвилин до їжі. Якщо маєте чутливий кишківник, вживайте пасту після їжі. Дітям шкільного віку можна вживати по 1 чайній ложці на день.
  5. Насолоджуйтеся натуральною користю пасти Амосова, додаючи її до свого щоденного раціону для підтримки імунітету та життєвого тонусу.

Додайте це обов'язково до чаю: що додасть смаку та користі.