Прискорюємо "плачевну операцію": такого методу різання цибулі ви ще не пробували, а дарма
Більшість господинь ненавидять різати цибулю. Цей, здавалося б, простий процес часто призводить до сліз ще на етапі очищення.
Що вже говорити про час, коли її треба подрібнити ножем. Виявляється, цю "плачевну" операцію можна значно прискорити, передає 24 Канал з посиланням на Woman Life.
Цікаво Як подрібнити варені яйця без терки за 15 секунд: цінний лайфхак для кожної господині
Як швидко нарізати цибулю ножем?
Серед кулінарних порад, що набирають популярності, експерти рекомендують залишати хвостики при приготуванні цибулі цілими. Тримаючи цибулину за ці хвостики під час нарізання, кухарі можуть значно пришвидшити процес подрібнення, роблячи приготування їжі більш приємним.
Після того, як ви дрібно нарізали цибулю, можна викинути шматочок, що залишився.
На додаток до своєї ефективності, ця техніка нарізки цибулі пропонує значну перевагу в плані безпеки. Тримаючи пальці на безпечній відстані від ножа, ризик випадкового поранення значно знижується, що розв'язує загальну проблему, пов'язану з використанням гострих інструментів на кухні.
Сподобався лайфхак? Тоді дізнайтеся як спростити процес чищення креветок.