Укр Рус
22 березня, 23:50
2

Швидкий торт – це цілком реально: усі подруги попросять вас навчити його готувати

Готуємо швидкий та смачний торт Готуємо швидкий та смачний торт

Існує упередження, що для приготування торта потрібно докласти багато зусиль та витратити чимало часу. Однак насправді це не завжди так, якщо знати особливі рецепти.

Цей рецепт дозволить вам насолоджуватися чудовим десертом, навіть якщо вільного часу вкрай обмаль. Кілька простих маніпуляцій – і у вашому холодильнику опиниться неповторний десерт, розповідає 24 Канал з посиланням на "Господинька".

Не пропустіть Відповідь може здивувати: чи потрібно мити банани перед вживанням

Рецепт швидкого торта 

  • Час: 45 хвилин + кілька годин у холодильнику
  • Порцій: 8 

Інгредієнти
тісто: 
– 6 яєць;
– дрібка солі;
– 150 грамів цукру;
– 1,5 грама ваніліну;
– 50 мілілітрів молока;
– 220 грамів борошна;
– 10 грамів розпушувача;
крем:
– 400 грамів жирних вершків (33%);
– 50 грамів цукрової пудри;
– 1,5 грама ваніліну;
просочення: 
– молоко;
ганаш:
– 200 грамів темного шоколаду;
– 100 мілілітрів молока;
– 50 грамів арахісу. 

Приготування

  1. Спочатку готуємо тісто. Збиваємо яйця з дрібкою солі, цукром та ваніліном, має вийти густа пишна маса. Просіюємо борошно та розпушувач, перемішуємо лопаткою до однорідності. 
  2. Форму застеляємо пергаментом, виливаємо тісто та випікаємо 20 – 25 хвилин при 180 градусах. 
  3. Збиваємо вершки з цукровою пудрою та ваніліном до пишності. 
  4. Охолоджений корж розрізаємо, просочуємо молоком, змащуємо кремом у 2 слої та по боках. Ставимо у холодильник на 2 години. 
  5. На водяній бані розтоплюємо шоколад з молоком, додаємо горіхи і перемішуємо. Покриваємо торт шоколадом. 
  6. Знову ставимо торт у холодильник, щоб шоколад застиг. 

Смачного!

Всі подумають, що проходили кулінарні курси: як приготувати карамельну панакоту