Укр Рус
27 квітня, 23:50
2

Зараз його готують усі: як приготувати салат з печінки тріски – рецепт з оригінальною подачею

Цей салат зараз набирає шалену популярність. І не дивно – в ньому ідеально поєднуються простота приготування та витончений смак.

Цей салат може стати як доповненням до святкового столу, так і незабутнім довершенням сімейної трапези. Готувати його легко, а результат такий, наче над ним чаклував відомий шеф, розповідає 24 Канал.

Цікаво Несподіваний улюбленець господинь: салат з буряка на кожен день – склад може здивувати

Салат з печінки тріски 

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 1 чайна ложка лимонного соку;
– 1 цибулина;
– 1 банка печінки тріски;
– 50 грамів твердого сиру;
– 2 яйця;
– майонез, сіль та перець до смаку.

Приготування

  1. Добре промийте яйця та відваріть їх у підсоленій воді близько 7 – 8 хвилин до повної готовності. Після варіння охолодіть, очистіть і натріть на великій тертці.
  2. Сир також подрібніть на крупній тертці та відкладіть окремо. Цибулю очистіть, наріжте маленькими кубиками і збризніть лимонним соком – це допоможе прибрати зайву гіркоту.
  3. У салатницю викладіть печінку тріски, додайте натерті яйця, сир і підготовлену цибулю. Перемішайте все ложкою.
  4. Приправте суміш перцем і додайте майонез до смаку. Знову ретельно перемішайте.
  5. Найкраще цей салат подавати у тарталетках. 

Смачного!

Що приготувати, коли в холодильнику порожньо: рецепт простої і ситної страви