Один інгредієнт змінить все: готуємо просту шарлотку на кефірі

15 серпня 2024, 17:48
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Шарлотка є одним з найпопулярніших десертів. І не дивно, адже вона не лише смачна, а й просто готується.

Радимо спробувати приготувати шарлотку на манці. Вона вийде ще цікавішою, ніж зазвичай.

Буде смачно Навіть яєць не треба: елементарний рецепт сонячного сирника

Шарлотка на кефірі

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 200 мілілітрів кефіру;
– 1 яйце;
– 140 грамів манки;
– 120 грамів борошна;
– 190 грамів цукру;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 8 грамів розпушувача;
– 800 грамів яблук;
– 35 мілілітрів олії.

Приготування:

  1. До кефіру додайте цукор, манку та яйця. Добре перемішайте і залиште на 30 хвилин, щоб манка настоялася.
  2. Потім додайте борошно з розпушувачем, ванільний цукор та олію.
  3. Яблука почистьте й наріжте дрібним кубиком.
  4. Додайте яблука в тісто та перемішайте.
  5. Форму застеліть пергаментом та змастіть олією. Викладіть тісто та випікайте 45 хвилин за 180 градусів.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичний медовик з вишнями.