Один інгредієнт змінить все: готуємо просту шарлотку на кефірі
15 серпня 2024,
17:48
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaШарлотка є одним з найпопулярніших десертів. І не дивно, адже вона не лише смачна, а й просто готується.
Радимо спробувати приготувати шарлотку на манці. Вона вийде ще цікавішою, ніж зазвичай.
Буде смачно Навіть яєць не треба: елементарний рецепт сонячного сирника
Шарлотка на кефірі
- Час: 1 година 30 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 200 мілілітрів кефіру;
– 1 яйце;
– 140 грамів манки;
– 120 грамів борошна;
– 190 грамів цукру;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 8 грамів розпушувача;
– 800 грамів яблук;
– 35 мілілітрів олії.
Приготування:
- До кефіру додайте цукор, манку та яйця. Добре перемішайте і залиште на 30 хвилин, щоб манка настоялася.
- Потім додайте борошно з розпушувачем, ванільний цукор та олію.
- Яблука почистьте й наріжте дрібним кубиком.
- Додайте яблука в тісто та перемішайте.
- Форму застеліть пергаментом та змастіть олією. Викладіть тісто та випікайте 45 хвилин за 180 градусів.