Вершки чи молоко: що краще додавати до кави – висновок експертів

9 жовтня 2024, 23:49
Читать новость на русском

Джерело:

Ukr.Media

Каву можна сміливо назвати нашим щоденним напоєм. І багато з нас полюбляють додати до нього вершкових акцентів. Експерти визначилися з продуктом, за допомогою якого робити це краще всього.

Експерти вирішили провести експеримент, щоб визначитися, що найкраще додавати у каву. Вони зробили цікавий дослід з молоком та вершками, розповідає Ukr.Media

Цікаво Секрет наших бабусь: додайте дрібку соди до варення з яблук – для чого це робити

У своєму висновку вони були однозначними – є один продукт, з яким кава поєднується найкраще. 

Що з'ясували експерти 

Кавомани вирішили урізноманітнити каву 4 інгредієнтами: 

  • вершки 18% жирності;
  • вершки 10% жирності;
  • молоко кімнатної температури з жирністю 3,5%;
  • молоко підігріте до 50 градусів.

Ці додатки у різних співвідношеннях додавали до 170 мілілітрів кави. Після дегустації поділу думок не було – всі зробили однаковий вибір. 

Щоденний ритуал / Фото Pixabay 

Вершки перебивають смак кави, також після напою з ними відчувається "жирна плівка". Молоко кімнатної температури добре себе зарекомендувало, проте було відчуття, що смаки розшарувалися, а напій став водянистим. 

Натомість підігріте молоко спрацювало ідеально, тому експерти радять додавати в каву саме його. 

Котлети будуть ідеальними: скільки яєць додавати до кілограма фаршу.