Вершки чи молоко: що краще додавати до кави – висновок експертів
Джерело:
Ukr.MediaКаву можна сміливо назвати нашим щоденним напоєм. І багато з нас полюбляють додати до нього вершкових акцентів. Експерти визначилися з продуктом, за допомогою якого робити це краще всього.
Експерти вирішили провести експеримент, щоб визначитися, що найкраще додавати у каву. Вони зробили цікавий дослід з молоком та вершками, розповідає Ukr.Media.
Цікаво Секрет наших бабусь: додайте дрібку соди до варення з яблук – для чого це робити
У своєму висновку вони були однозначними – є один продукт, з яким кава поєднується найкраще.
Що з'ясували експерти
Кавомани вирішили урізноманітнити каву 4 інгредієнтами:
- вершки 18% жирності;
- вершки 10% жирності;
- молоко кімнатної температури з жирністю 3,5%;
- молоко підігріте до 50 градусів.
Ці додатки у різних співвідношеннях додавали до 170 мілілітрів кави. Після дегустації поділу думок не було – всі зробили однаковий вибір.
Щоденний ритуал / Фото Pixabay
Вершки перебивають смак кави, також після напою з ними відчувається "жирна плівка". Молоко кімнатної температури добре себе зарекомендувало, проте було відчуття, що смаки розшарувалися, а напій став водянистим.
Натомість підігріте молоко спрацювало ідеально, тому експерти радять додавати в каву саме його.
Котлети будуть ідеальними: скільки яєць додавати до кілограма фаршу.