Створюємо святковий настрій: 3 оригінальні рецепти зі "Сніжним крабом"
Сніданок є чи не найважливішим прийомом їжі, адже він – важливе джерело енергії для початку щоденної діяльності. Тому зранку варто потішити себе смачною та поживною їжею, яка задасть позитивний тон для продуктивного дня.
Включення морепродуктів до сніданку завжди є вдалим вибором. Багаті на вітаміни та мінерали, ці продукти посилять організм у передсвятковий період. Смачно 24 ділиться добіркою смачних та корисних сніданків з крабовими паличками "Сніжний краб".
Читайте також Смачні ідеї з "Водним Світом": готуємо особливі страви з морепродуктами
"Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ" ніколи не підведе
ТМ "Водний Світ" посідає позицію лідера на українському ринку морепродуктів. Бренд відомий своєю винятковою якістю, яка дозволяє шеф-кухарям і домашнім кулінарам створювати вишукані шедеври.
Свідченням стійкої позитивної репутації є те, що "Водний Світ" вже понад два десятиліття завойовує довіру споживачів завдяки різноманітному асортименту високоякісної продукції. Торгова марка відома далеко за межами України – її продукція доступна в роздрібних мережах США, Канади, Ізраїлю, Молдови, Німеччини, Польщі, Грузії та країн Балтії.
Щоб дослідити інноваційні смаки морепродуктів, які обіцяють подарувати справжнім гурманам незабутні враження, пропонуємо добірку смачних сніданків зі "Сніжним крабом".
3 класні ідеї для сніданку зі "Сніжним крабом"
Суші вафлі
- Час: 40 – 50 хвилин
- Порції: 4
Суші можна не крутити, а зробити з них вафлі / Фото скрін з відео
Інгредієнти:
– 150 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 240 мілілітрів води;
– 200 грамів рису для суші;
– 150 грамів крем-сиру;
– 30 мілілітрів яблучного або рисового оцту;
– 60 грамів малосоленого лосося;
– 1 авокадо;
– 1 огірок;
– 4 чайні ложки ікри масаго від ТМ "Водний Світ";
– 3 столові ложки майонезу;
– 1 чайна ложка гострого соусу;
– 1 столова ложка цукру;
– 1 чайна ложка солі;
– лист норі;
– кунжут для подачі.
Приготування:
- Рис ретельно промити декілька разів, поки вода не стане прозорою. Залити чистою водою та довести до кипіння. Варити 15 хвилин, не піднімаючи кришку.
- Зняти рис з вогню та дати йому постояти ще 15 хвилин під кришкою.
- Для заправки рису підігріти оцет, додати цукор з сіллю та перемішати до їхнього розчинення. Додати заправку до теплого рису, перемішати його, а тоді охолодити.
Вафельницю змастити олією, викласти рис та готувати до золотистої скоринки.
Тепер можна перейти до приготування начинки – змастити вафлі крем-сиром, викласти огірок, авокадо та слайси риби. "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ" розібрати на волокна та викласти поверх начинки.
Фінальний штрих – соуси, кунжут та подрібнений лист норі. Щоб зробити смак ще яскравішим, варто додати ікру масаго від ТМ "Водний Світ".
Як приготувати суші вафлі: дивіться відео
Лінивий суші-торт
- Час: 50 хвилин
- Порції: 6
Суші-торт – лінива альтернатива традиційної страви / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
– 500 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 300 грамів рису для суші;
– 150 грамів вершкового сиру;
– 50 грамів сиру;
– 1,25 склянки води;
– 3 столові ложки рисового оцту;
– 2 столові ложки солодкого соусу чилі;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 чайна ложка солі.
Приготування:
Рис добре промити, поки вода не стане прозорою. Викласти у каструлю, залити водою та варити до випарення води – приблизно 10 хвилин.
Змішати рисовий оцет з сіллю та цукром, залити цю заправку до рису, перемішати та дати повністю охолонути.
Наступний етап: "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ" розібрати на волокна. Додати сир, вершковий сир, солодкий соус чилі та перемішати.
Взяти посудину або круглу форму для випікання, викласти шар рису, вирівняти. Тоді додати крабовий шар та вирівняти знову.
Помістити у розігріту духовку до 180 градусів на 25 хвилин. Запіканка має стати золотистого кольору. Подавати її варто з норі. За бажанням можна полити бальзамічним соусом.
Дивіться, як приготувати суші-запіканку: відео
Крабові оладки
- Час: 30 хвилин
- Порції: 5
Крабові оладки стануть ідеальним сніданком / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
– 300 грамів крабових паличок "Сніжний краб" від ТМ "Водний Світ";
– 200 мілілітрів кефіру 2,5%;
– 200 грамів кукурудзи;
– 180 грамів твердого сиру;
– 1 яйце;
– 6 столових ложок борошна;
– 0,5 чайної ложки соди;
– соняшникова олія для смаження.
Приготування:
Крабові палички нарізати на довільні шматочки, сир подрібнити на тертці.
Всі інгредієнти змішати в такий послідовності – кефір, яйце, сода, крабові палички, кукурудза, сир та борошно.
Обсмажити оладки з двох сторін на середньому вогні до готовності – по 2 – 3 хвилини.
Подавати з соусом на основі білого йогурту: для цього змішати йогурт, часник та зелень.
Дивіться, як приготувати крабові оладки: відео
Смачного!