Феєрія смаку: готуємо гарячий шоколад з перцем чилі та корицею
15 жовтня 2024,
22:22
Читать новость на русском
Джерело:
BeszamelЯкщо вам потрібен гарячий напій для холодної пори року, тоді точно слід приготувати чашку теплого шоколаду. Для пікантності слід додати особливі спеції.
Шоколад з чилі? Звучить екзотично, проте це так смачно, інформує Beszamel. Ним особливо приємно насолоджуватися під час осінньої прохолоди.
Цікаво Ви більше не захочете купувати ковбасу: апетитна намазка на хліб з курочкою
Гарячий шоколад з прянощами
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 мілілітрів молока жирністю 3,2%;
– пів склянки вершків (36%);
– 100 грамів темного шоколаду;
– 2 чайні ложки цукрової пудри;
– пів чайної ложки кориці;
– 2 дрібки спеції чилі.
Приготування:
- Поставте молоко і вершки на повільний вогонь і дуже повільно доведіть до кипіння.
- Додайте подрібнений шоколад, корицю, цукор і сухий чилі. Нагрівайте ще 10 хвилин, стежачи, щоб шоколад не закипів.
- Обов'язково подавайте гарячим.
Така смакота: як приготувати котлети з гарбуза.