Для того, щоб насолодитися смаком улюблених котлеток, не обов'язково навіть мати м'ясо. Гарбуз – це інгредієнт, з яким можна створити справжню магію, розповідає "На пенсії".

До теми Як приготувати котлети за 50 гривень: бюджетний рецепт для важких часів

Рецепт котлет з гарбуза

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів гарбуза;
– 3 курячі яйця;
– 4 столові ложки манної крупи;
– 1 столова ложка цукру;
– 100 грамів панірувальних сухарів;
– сіль до смаку;
– 50 мілілітрів рослинної олії.

Приготування:

  1. Очищений гарбуз натираємо на великій тертці в миску.
  2. Додаємо до нього яйця та ретельно перемішуємо.
  3. Потім всипаємо манну крупу, цукор, сіль і більшу частину панірувальних сухарів, після чого перемішуємо масу до однорідного стану.
  4. Формуємо з цієї суміші невеликі круглі котлети.
  5. Обкачуємо їх у решті панірувальних сухарів і смажимо на розігрітій з олією сковороді на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки.

Смачного!

Просто і геніально водночас: чому апельсини продають у червоних сітках.