Щось не таке, як завжди: салат із крабових паличок і мівіни – рецепт на 20 хвилин
В українській кухні салати посідають чільне місце, демонструючи розмаїття смаків, які задовольняють навіть найвибагливіших. Серед цікавих пропозицій – салат з мівіною та крабовими паличками, який вирізняється своєю оригінальністю та вишуканістю водночас.
Цей салат підійде як на вечерю, так і на святковий стіл. Як легко та швидко приготувати салат з мівіною та крабовими паличками – покроковий рецепт публікує 24 Канал з посиланням на Smachno.ua.
Читайте також Ніжний печінковий торт: це найбільш вдалий рецепт для святкового столу
Як приготувати салат із крабових паличок і мівіни
- Час: 20 – 30 хвилин
- Порції: 8
Інгредієнти:
– крабові палички – 250 грамів
– кукурудза консервована – 1 банка
– мівіна – 1 пачка
– яйця – 3 – 4 штуки
– огірок свіжий – 2 штуки
– зелена цибуля – 30 грамів
– майонез – 200 грамів
– сіль, перець – до смаку
Шукаєте інгредієнт для свого улюбленого салату? Крабові палички ТМ "Водний Світ" прийдуть на допомогу! Їхній ніжний смак та висока якість зроблять вашу страву справжнім шедевром.
Приготування:
- Крабові палички очистьте від плівки. Якщо вони були в морозилці – розморозьте.
- Яйця відваріть, охолодіть, почистьте та наріжте кубиками.
- Мівіну подрібніть, залийте окропом на 3 – 5 хвилин. Намагайтеся, щоб весь напівфабрикат був покритий водою. Згодом відкиньте вермішель на друшляк і дайте рідині стекти. Вермішель охолодіть.
- Наріжте кубиками крабові палички. Зелену цибулю теж наріжте – дрібно. Зцідіть рідину з консервованої кукурудзи.
- Змішайте в мисці всі інгредієнти: крабові палички, зелену цибулю, яйця, мівіну, кукурудзу, свіжі огірки. Заправте салат майонезом. Все ретельно перемішайте.
- Перед подачею охолодіть салат у холодильнику близько 30 – 40 хвилин.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як приготувати салат з консервованим тунцем.