Щоб приготувати салат з консервованим тунцем знадобиться зовсім небагато часу, а на смак це зовсім не вплине. Простим рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на zhenskiy.

Читайте також Смачні мариновані овочі: рецепт універсальної закуски на будь-який випадок

Салат з консервованим тунцем

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– тунець консервований – 200 грамів
– помідори – 2 штуки
– огірки – 2 штуки
– листя салату – 50 грамів
– цибуля – 1 штука
– сіль – до смаку
– оливкова олія – 1 столова ложка

Приготування:

  1. Свіже листя салату переберіть, відокремте один від одного і промийте кожен лист під холодною проточною водою. Викладіть чисте листя салату на рушник та дайте просохнути. Коли зайва волога піде, салатне листя порвіть руками на шматочки й викладіть їх на салатник.
  2. Свіжі помідори промийте холодною водою й обсушіть. Наріжте помідори часточками, якщо вони великі, і четвертинки, якщо томати дрібні. Додайте порізані помідори до салату.
  3. Свіжі огірки промийте під проточною водою, як і помідори. Обсушіть і наріжте напівкільцями. Додайте нарізані огірки в салат.
  4. Цибулю почистьте, промийте і наріжте півкільцями. Додайте до салату.
  5. Консервований тунець витягніть з банки, поріжте маленькими кубиками й додайте в салат.
  6. Салат посоліть на свій смак, можна додати й інші улюблені спеції для салату. Заправте оливковою олією, злегка перемішайте і можна подавати.

Шукаєте інгредієнт для свого улюбленого салату? Крабові палички ТМ "Водний Світ" прийдуть на допомогу! Їхній ніжний смак та висока якість зроблять вашу страву справжнім шедевром.