Укр Рус
29 жовтня, 15:55
1

Забудьте про сухість: з цією хитрістю м'ясо буде таким соковитим, що аж тектиме

Основні тези
  • Замочування м'яса в розсолі на тривалий час, до 12 годин, покращує соковитість і смак, зберігаючи природні соки.
  • Додавання спецій до розсолу покращує смак, але слід бути обережними з сіллю, щоб не зіпсувати страву.

Джерело:

zhenskiy

Досягнення ідеального рівня соковитості м'яса може стати викликом для багатьох кухарів. А куряча та індича грудка взагалі вважаються схильними до сухості. Втім, це лише для тих, хто не знає маленьких секретів приготування.

Є техніки, які зроблять м'ясо соковитим по-особливому. Використайте цю хитрість, й розв'яжіть проблему сухості раз і назавжди, передає zhenskiy.

Читайте також Ріжемо цибулю без сліз: цікавий та незвичний спосіб, що принесе насолоду від процесу

Важливий секрет соковитого м'яса

У кулінарній практиці, спрямованій на посилення смаку та ніжності, шеф-кухарі в ресторанах зазвичай замочують м'ясо в розсолі на тривалий час, часто до 12 годин перед приготуванням.

Ця технологія приготування має на меті покращити збереження смаку шляхом збереження природних соків продуктів з м'яса птиці. Особливо це стосується індички та курки. 

Для покращення смаку експерти рекомендують додавати до розсолу різні спеції, щоб надати м'ясу пікантної гостроти. Однак, слід бути обережними – додавання солі в розсіл може призвести до небажаних результатів і зіпсувати страву.

Сподобався лайфхак? Тоді дізнайтеся, як виміряти грами масла без кухонних ваг.