Трішки фаршу – і вся сім'я сита: готуємо апетитні тюфтельки у томатному соусі
Є страви, перед ароматом та смаком яких просто неможливо встояти. М'ясні тюфтелі у соусі точно входять до цього переліку.
Ця страва настільки смачна, що її можна готувати хоч щодня. Який би гарнір ви до неї не приготували – ваш вибір завжди буде вдалим. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу "Радіо Трек".
Цікаво Ніжна випічка за 20 хвилин – це реально: яскравий торт до свят, який всі намагаються скопіювати
Рецепт тюфтельок у томатному соусі
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів фаршу;
– 1 яйце;
– 1 цибулина;
– 300 грамів відвареного рису;
– спеції до смаку;
для соусу:
– 100 грамів сметани;
– 2 столові ложки томатної пасти;
– 1 столова ложка борошна;
– 300 мілілітрів води.
Приготування:
Додайте до фаршу відварений і охолоджений рис, яйце, натерту на тертці цибулю та спеції. Ретельно перемішайте масу.
Вологими руками сформуйте тюфтельки та обсмажте їх на розігрітій олії з обох боків до рум'яної скоринки.
Викладіть обсмажені тюфтельки у форму для запікання.
Для соусу змішайте сметану, томатну пасту, борошно, воду та додайте спеції на ваш смак.
Полийте тюфтельки підготовленим соусом і запікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
Смачного!
Такого вінегрету ви ще не їли: який інгредієнт додасть страві унікальності.