Ваш час дорожчий: як приготувати моркву по-корейськи максимально швидко

21 жовтня 2024, 21:17
Читать новость на русском

Джерело:

Prostoway

Морква по-корейськи ідеально доповнює безліч страв. У її приготуванні немає нічого складного, і краще не додавати собі роботи там, де не потрібно.

Морква по-корейськи завжди приходить на допомогу, коли потрібно додати ноток свіжості та пікантності. Що б ви не подавали до столу, вона завжди буде доречною, розповідає Prostoway

Читайте також Скоринка золота й хрустка: якою хитрістю користуються шеф-кухарі при смаженні риби

Рецепт моркви по-корейськи

Час: 20 хвилин + кілька годин

Порцій: 6

Інгредієнти:
– 500 грамів моркви;
– 3 зубчики часнику;
– 2 столові ложки оцту;
– 1 столові ложки цукру;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 чайна ложка меленого коріандру;
– 0,5 чайної ложки червоного перцю;
– 3 столові ложки олії. 

Приготування: 

  1. Для більш насиченого смаку використовуйте свіжу моркву, натерту на тертці для корейських страв – це дозволить їй стати тонкою та хрусткою.

  2. Спочатку натріть моркву на тертці, потім додайте сіль, цукор, коріандр, червоний перець та подрібнений часник. Все ретельно перемішайте.

  3. Окремо розігрійте олію на сковороді та вилийте її до моркви разом з оцтом. Знову добре перемішайте та залиште на 1 – 2 години, щоб страва настоялася.

  4. Моркву по-корейськи можна їсти вже через кілька годин, але найкраще вона смакуватиме після ночі в холодильнику, так її аромат стане ще глибшим.

Смачного!

4 яйця і прості інгредієнти: готуємо знаменитий салат "Крабік".