Хрустка та золотиста скоринка – одна з головних принад смаженої риби. І потрібно знати лише один секрет, щоб точно скористатися цим ефектом, розповідає Ukr.Media.

Читайте також Одна помилка – і жодної користі: як правильно заварювати пакетований зелений чай

У чому секрет

Як ви вже здогадались, секрет у правильній паніровці. Насамперед рекомендується використовувати кукурудзяне борошно. Воно менше задимляє та надає рибі рум'яної скоринки.

риба
Апетитно та естетично / Фото Pixabay

Окрім того, шеф-кухарі додають до панірування цукор. Він надає скоринці легких карамельних ноток та сприяє її швидкому утворенню. Водночас смак риби стає насиченим та вишуканим.

Які продукти не можна зберігати у пластику: зверніть увагу на свій холодильник.