Вправні господині роблять його за 15 хвилин: вершкове та розсипчасте печиво до чаю
Джерело:
Ukr.MediaЧаювати приємніше, коли є щось солоденьке. І для цього не обов'язково виходити до магазину!
Ароматне домашнє печиво не зможе замінити жоден магазинний смаколик. Цей рецепт такий простий та вдалий, що готувати печиво вам захочеться ледь не щодня, інформує Ukr.Media.
Читайте також Де більше кофеїну – в капучино чи лате: ідеальний рецепт ранкового напою
Рецепт швидкого домашнього печива
Час: 25 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 середнє яйце;
– 80 грамів цукрової пудри;
– 80 грамів майонезу;
– 90 грамів вершкового масла;
– приблизно 230 грамів борошна;
– чайна ложечка розпушувача;
– дрібка солі та ваніліну.
Приготування:
Змішайте розм'якшене вершкове масло з яйцем, цукровою пудрою та майонезом. Додайте дрібку солі і ванілін для аромату.
Важливо, щоб усі компоненти були кімнатної температури – це забезпечить рівномірне перемішування та правильну текстуру тіста.
Поступово додайте борошно, зберігаючи м'якість і легку липкість тіста. Перекладіть його у кондитерський мішок і викладіть на пергамент для випічки.
Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 – 15 хвилин. Якщо духовка не досить гаряча, печиво може втратити форму.
Готове печиво має приємний рум'яний колір і ніжну розсипчасту текстуру.
Смачного!
Такого делікатесу ви ще не їли: як зробити апетитний паштет зі скумбрії.