Цим паштетом ви можете вразити як рідних, так і гостей. Треба зовсім трішки зусиль, аби приготувати цю ідеальну намазку, розповідає "На пенсії".
Читайте також Можна навіть тим, хто на дієті: рецепт ніжного морквяного десерту
Рецепт паштету зі скумбрії
Час: 1 година
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 скумбрія;
– 2 варені яйця;
– 3 – 5 зубчиків часнику;
– 100 грамів плавленого сиру в банці (не брикет);
– сіль і спеції до смаку.
Приготування:
Розморозьте скумбрію, очистіть її, видаліть голову, хвіст і плавці. Приправте сіллю та перцем, загорніть у фольгу, і за бажанням додайте кілька зубчиків часнику.
Випікайте рибу в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 25 – 30 хвилин.
Коли скумбрія охолоне, розберіть її на філе та видаліть усі кісточки.
До риби додайте запечений часник, варені яйця, сир і спеції.
Збийте все блендером до однорідної консистенції. Або ж натріть яйця на тертці, рибу розімніть виделкою і змішайте всі інгредієнти – так текстура буде іншою.
Подавайте з улюбленим хлібом.
Смачного!
Це справді важливо: скільки можна зберігати м'ясо у морозилці.