Як бісквіт, але швидше і легше: рецепт повітряного пирога на щодень – готуємо в мікрохвильовці
6 листопада 2024,
20:02
Читать новость на русском
Насолоджуватися чаєм або кавою приємніше, коли під рукою є щось солоденьке. А особливо, коли вдається посмакувати домашню випічку.
Цей рецепт можна вважати справжнім подарунком для господинь. Цей пиріг виходить дуже повітряним та ароматним. 24 Канал пропонує приготувати його за рецептом порталу "На пенсії".
Читайте також Дубайський шоколад: приготувати елітний смаколик можна вдома і не за всі гроші світу
Рецепт повітряного пирога
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 120 грамів борошна;
– 30 грамів какао;
– 90 грамів цукру;
– 1 чайна ложка соди;
– дрібка солі;
– 70 мілілітрів олії;
– 150 мілілітрів молока;
– 2 яйця;
– 1 столова ложка 9%-ного оцту.
Приготування:
- Змішайте борошно, какао, цукор, соду та дрібку солі. Додайте олію, молоко та яйця й ретельно перемішайте до однорідної маси, використовуючи віночок чи звичайну вилку – міксер не знадобиться.
- На завершальному етапі додайте оцет і ще раз перемішайте.
- Перелийте тісто у скляну чи керамічну форму діаметром 18 – 20 сантиметрів. Поставте форму в мікрохвильову піч на 7 хвилин при потужності 800 Вт.
- Вийміть пиріг з мікрохвильовки та дайте йому охолонути, перш ніж діставати з форми.
- Можете розрізати пиріг на коржі та перемазати кремом на свій смак або подавати його до чаю, нарізавши порційними шматочками.
Смачного!
Їх зробити легше, ніж піти у магазин: рецепт апетитних рогаликів.