Укр Рус
25 квітня, 17:31
2

Для найсмачнішої яєчні: 4 ресторанні секрети, про які мало хто знає

Основні тези
  • Для ідеальної яєчні яйце слід розбивати на посуд, посипаний хлоридом натрію, щоб отримати ніжну серединку і хрусткі краї.
  • Яйця слід дати нагрітися до кімнатної температури для покращення смаку і текстури, а готувати яєчню рекомендується на повільному вогні, розбиваючи по одному яйцю за раз.
Секрети смаження найсмачнішої яєчні Секрети смаження найсмачнішої яєчні

Приготування яєчні, що здається простим кулінарним завданням, насправді набагато складніше. Багато хто припускається типових помилок, які погіршують загальний смак і текстуру страви.

Але виправлення поширених помилок у приготуванні яєчні може призвести до несподівано чудового кулінарного досвіду – яєчня буде апетитною, як ніколи. Секрети смаження найсмачнішої яєчні розповідає 24 Канал з посиланням на Useti.org.ua.

    Читайте також Як зварити буряк за 5 хвилин: так роблять всі досвідчені господині

    Секрети смаження найсмачнішої яєчні

    1. Посипати сковороду сіллю

    Якщо розбити яйце на посуд, заздалегідь посипаний хлоридом натрію, то страва набуде ідеальної консистенції. Ця техніка дозволяє отримати м'яку і ніжну серединку, при цьому жовток залишається рідким, а краї яєчного білка набувають бажаної хрусткої скоринки. 

    1. Не розбивайте на сковороду холодні яйця

    Вранці багато хто поспішає, тому часто вирішує приготувати курячі яйця прямо з холодильника, не чекаючи, поки вони нагріються до кімнатної температури. Однак, якщо дати яйцям трохи прогрітися, це значно покращить їхній смак і текстуру.

    Збираєтесь оновити речі для побуту та поповнити запаси продуктів? Широкий вибір, якісні товари та низькі ціни – це про покупки у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Тут в одному місці зібрано все, що може знадобитись для найрізноманітніших страв. Окрім цього, закупити інгредієнти можна зі знижкою, адже "ВЕЛМАРТ" – "Велетень низьких цін".


    Як посмажити ідеальну яєчню / Фото Unsplash

    1. На сковороді – лише одне яйце

    Часто господині намагаються підсмажити кілька яєць одночасно, але для досягнення оптимального смаку бажано розбивати на сковороду лише по одному яйцю за раз. Для тих, хто хоче насолодитися двома яйцями, краще використовувати окремі сковорідки.

    1. Не поспішайте

    Збільшення вогню може прискорити процес, але також призвести до небажаних наслідків, як-от підгорання і не рівномірне приготування. Замість цього рекомендується готувати яєчню на повільному вогні.

    А ви знаєте:  які помилки роблять буженину сухою.