Два яйця – і є кілька десятків печива: рецепт смаколика до чаю та кави
18 листопада 2024,
10:31
Читать новость на русском
Ніщо не замінить смаку та аромату домашнього печива. І треба зовсім небагато, аби насолодитися цим особливим затишком.
Це домашнє печиво виходить ідеально розсипчастим та ароматним. Інгредієнти потрібні найпростіші, тому у його приготуванні не виникне жодних труднощів, розповідає 24 Канал з посиланням на Смачненьке.
Читайте також Тертий пиріг з яблуками, що родом з дитинства: рецепт із мільйоном переглядів у ТікТок
Рецепт ароматного домашнього печива
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 180 грамів вершкового масла;
– 4 столові ложки майонезу;
– пів чайної ложки солі;
– 150 грамів цукрової пудри;
– 2 яйця;
– дрібка ваніліну;
– 500 грамів борошна;
– 10 грамів розпушувача.
Приготування:
- Збиваємо м'яке масло міксером 5 хвилин до білого кольору.
- Додаємо майонез, сіль, цукрову пудру, яйця та ванілін. Добре все перемішуємо.
- Додаємо борошно з розпушувачем, замішуємо тісто та перекладаємо його у кондитерський мішок.
- Формуємо печиво на застеленому пергаментом деко.
- Випікаємо при 180 градусах приблизно 20 хвилин до рум'яності.
Смачного!
Він ніколи не втратить популярності: пляцок "Сирна вишиванка" від Лілії Цвіт.