Два яйця – і є кілька десятків печива: рецепт смаколика до чаю та кави

18 листопада 2024, 10:31
Читать новость на русском

Ніщо не замінить смаку та аромату домашнього печива. І треба зовсім небагато, аби насолодитися цим особливим затишком.

Це домашнє печиво виходить ідеально розсипчастим та ароматним. Інгредієнти потрібні найпростіші, тому у його приготуванні не виникне жодних труднощів, розповідає 24 Канал з посиланням на Смачненьке

Читайте також Тертий пиріг з яблуками, що родом з дитинства: рецепт із мільйоном переглядів у ТікТок

Рецепт ароматного домашнього печива

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти
– 180 грамів вершкового масла;
– 4 столові ложки майонезу;
– пів чайної ложки солі;
– 150 грамів цукрової пудри;
– 2 яйця;
– дрібка ваніліну;
– 500 грамів борошна;
– 10 грамів розпушувача. 

Приготування: 

  1. Збиваємо м'яке масло міксером 5 хвилин до білого кольору.
  2. Додаємо майонез, сіль, цукрову пудру, яйця та ванілін. Добре все перемішуємо.
  3. Додаємо борошно з розпушувачем, замішуємо тісто та перекладаємо його у кондитерський мішок. 
  4. Формуємо печиво на застеленому пергаментом деко. 
  5. Випікаємо при 180 градусах приблизно 20 хвилин до рум'яності. 

Смачного!

Він ніколи не втратить популярності: пляцок "Сирна вишиванка" від Лілії Цвіт.