Такої закуски ваші гості та рідні ще не смакували: паштет зі скумбрії, смачнішого за який немає

23 жовтня 2024, 10:43
Читать новость на русском

Джерело:

"На пенсії"

Паштет – це завжди швидко та смачно. І готувати його можна з оригінальних інгредієнтів, а не лише з м'яса чи субпродуктів.

Цим паштетом ви можете вразити як рідних, так і гостей. Треба зовсім трішки зусиль, аби приготувати цю ідеальну намазку, розповідає "На пенсії".

Читайте також Можна навіть тим, хто на дієті: рецепт ніжного морквяного десерту

Рецепт паштету зі скумбрії 

Час: 1 година

Порцій: 4

Інгредієнти
– 1 скумбрія;
– 2 варені яйця;
– 3 – 5 зубчиків часнику;
– 100 грамів плавленого сиру в банці (не брикет);
– сіль і спеції до смаку. 

Приготування

  1. Розморозьте скумбрію, очистіть її, видаліть голову, хвіст і плавці. Приправте сіллю та перцем, загорніть у фольгу, і за бажанням додайте кілька зубчиків часнику.

  2. Випікайте рибу в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 25 – 30 хвилин.

  3. Коли скумбрія охолоне, розберіть її на філе та видаліть усі кісточки.

  4. До риби додайте запечений часник, варені яйця, сир і спеції.

  5. Збийте все блендером до однорідної консистенції. Або ж натріть яйця на тертці, рибу розімніть виделкою і змішайте всі інгредієнти – так текстура буде іншою.

  6. Подавайте з улюбленим хлібом. 

Смачного!

Це справді важливо: скільки можна зберігати м'ясо у морозилці.