Трішки сиру та борошна – і рогалики готові: хрумка випічка без зусиль

5 листопада 2024, 07:45
Читать новость на русском

Рогалики – це чудова нагода почастувати рідних та гостей. Готувати їх не складно, а найкращі враження гарантовані.

Ця випічка стане приємним доповненням до чаю або кави. Вона виходить хрумкою ззовні та м'якою всередині, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Смачненьке". 

Читайте також Подарунок на вихідні: найсмачніший оселедець, який можна приготувати вдома

Рецепт хрумких рогаликів

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти
– 250 грамів сиру;
– 100 грамів вершкового масла;
– 250 грамів борошна;
– 80 грамів цукру;
– 1 чайна ложка соди;
– дрібка солі. 

Приготування

  1. Змішуємо сир, масло, цукор та сіль. Перетираємо інгредієнти.
  2. Додаємо в суміш борошно та соду. Замішуємо тісто. 
  3. Ділимо його на два круги.
  4. Вирізаємо трикутники.
  5. Скручуємо від більшої сторони до кута, занурюємо в цукор та викладаємо на пергамент.
  6. Випікаємо 15 – 20 хвилин при 180 градусах. 

Смачного!

Вміє чаклувати на кухні: що любить готувати Камала Гарріс.