Вони просто неймовірні: насолоджуємося рулетиками з тунцем та песто

6 вересня 2024, 09:13
Читать новость на русском

Джерело:

praktykulinarni

Ці рулетики можуть стати зіркою навіть на святковому столі. Хрустке тісто, тунець та в'ялені помідори створюють просто дивовижну гармонію.

Вам потрібно лише 4 інгредієнти та обмаль часу, аби подати до столу неймовірну смачну страву. Навіть якщо гості вже на порозі – ви все одно встигнете вразити їх своєю кулінарною майстерністю. 

Читайте також Фантастична закуска: соковиті хот-доги у хрусткому лаваші

Рулетики з тунцем та песто 

Час: 35 хвилин

Порцій: 8 – 16

Інгредієнти
– 2 листи листкового тіста по 270 грамів;
– 120 грамів песто (з в'ялених помідорів);
– 2 банки тунця у власному соку (по 120 грамів);
– 60 грамів натертого твердого сиру;
– перець до смаку.

Приготування

  1. Духовку розігрівємо до 190 градусів. 
  2. Тунець зливаємо.
  3. На один лист тісто викладаємо песто, додаємо тунець, посипаємо перцем та сиром. 
  4. Накриваємо іншим листом тіста. 
  5. Розрізаємо тісто вздовж на 4 широкі смужки або 6 – 8 вужчих, а потім навпіл. 
  6. Згортаємо рулетики та викладаємо на застелене пергаментом деко. 
  7. Випікаємо 20 – 25 хвилин до золотистої скоринки. 
  8. Рулетики виймаємо та даємо охолонути. 

Смачного!

Просте рішення за кілька хвилин: робимо коржики, які можуть замінити хліб.