Вони просто неймовірні: насолоджуємося рулетиками з тунцем та песто
6 вересня 2024,
09:13
Читать новость на русском
Джерело:
praktykulinarniЦі рулетики можуть стати зіркою навіть на святковому столі. Хрустке тісто, тунець та в'ялені помідори створюють просто дивовижну гармонію.
Вам потрібно лише 4 інгредієнти та обмаль часу, аби подати до столу неймовірну смачну страву. Навіть якщо гості вже на порозі – ви все одно встигнете вразити їх своєю кулінарною майстерністю.
Читайте також Фантастична закуска: соковиті хот-доги у хрусткому лаваші
Рулетики з тунцем та песто
Час: 35 хвилин
Порцій: 8 – 16
Інгредієнти:
– 2 листи листкового тіста по 270 грамів;
– 120 грамів песто (з в'ялених помідорів);
– 2 банки тунця у власному соку (по 120 грамів);
– 60 грамів натертого твердого сиру;
– перець до смаку.
Приготування:
- Духовку розігрівємо до 190 градусів.
- Тунець зливаємо.
- На один лист тісто викладаємо песто, додаємо тунець, посипаємо перцем та сиром.
- Накриваємо іншим листом тіста.
- Розрізаємо тісто вздовж на 4 широкі смужки або 6 – 8 вужчих, а потім навпіл.
- Згортаємо рулетики та викладаємо на застелене пергаментом деко.
- Випікаємо 20 – 25 хвилин до золотистої скоринки.
- Рулетики виймаємо та даємо охолонути.
Смачного!
Просте рішення за кілька хвилин: робимо коржики, які можуть замінити хліб.