Щоб вийшла не підошва для взуття: цей інгредієнт зробить з курячого філе "сам сік"

7 листопада 2024, 14:10
Читать новость на русском

Впевнені, кожен у своєму житті не раз стикався із ситуацією, коли після варіння куряче філе виходило сухим та "гумовим" у роті, що абсолютно вбивало апетит. Але це не вердикт – все можна виправити.

Всього 1 чайна ложка цього інгредієнта допоможе зварити куряче філе ніжним та соковитим. Який саме, розповідає 24 Канал з посиланням на Glamour.

Читайте також  Гарнір, від якого легко втратити голову – смачно і швидко готуємо білі гриби у сметані

Як зварити куряче філе дуже соковитим

Відварене куряче філе вважається дієтичним, але його не люблять через сухий смак. Багато людей вирішують покращити його смак, додаючи до нього соуси або додавати в салати, оскільки звичайна страва сама по собі приносить мало задоволення. Хіба заспокоювати себе дієтичністю та користю.

Прагнучи підвищити якість приготованої курки, експерти наголошують, що неправильне розморожування та надмірний час приготування можуть призвести до того, що м'ясо стане жорстким. Щоб виправити цю поширену проблему, кулінари рекомендують не лише усунути ці помилки, але й додати до бульйону спеціальний інгредієнт. Шанси отримати смачніше філе значно підвищаться.

У воду, в якій буде варитися курка, додайте лимонний сік – буквально 1 чайну ложку. І в цій рідині відваріть куряче філе.

Завдяки цій пораді можна підвищити ніжність курячого м'яса. Попри занепокоєння щодо сильного лимонного аромату, експерти запевняють, що невелика кількість соку не надасть жодного присмаку. 

Перевірте лайфхак і ви!

А ви знали? Гречану кашу та кускус можна приготувати без варіння і плити.