Щоб провернути таку авантюру знадобиться лише вода. Рецептом приготування гречаної каші та кускусу без варіння і плити ділиться 24 Канал з посиланням на Woman24.
Читайте також З'їсте за лічені хвилини, навіть не ріжучи: рецепт запашного сирно-часникового хліба від Ектора
Як приготувати кускус і гречку без варіння?
Хоча більшість круп традиційно готують у підсоленій воді, гречка та кускус є універсальною альтернативою. Їх можна ефективно готувати методом запарювання, забезпечуючи не менш ароматний варіант.
В такому підході до приготування круп експерти рекомендують заливати гречку та кускус окропом. Коли вода охолоджується, гречка або кускус розварюється і вбирає рідину, в результаті чого виходить ситна страва.
Такий метод вдалий і для тих, хто перебуває в дорозі. Можна просто використати термос й насолоджуватися поживною їжею, як в транспорті, так і на роботі.
До слова, гречку можна приготувати, заливши її і холодною водою. Цей процес займає близько 6 годин. Для досягнення такого результату слід замочувати гречку на ніч, і зранку сніданок вже буде готовий.
Сподобався лайфхак? Тоді дізнайтеся, як подрібнювати варені яйця одним рухом – треба лише одну річ і 15 секунд.