Про класичний "крабовий" і не згадаєте: з крабових паличок можна приготувати ще один салат
Джерело:
"На Пенсії"Японський салат з крабовими паличками, відомий своєю простотою та вишуканим смаком, швидко завойовує увагу серед любителів класичного "Крабового". Скуштувавши його одного разу, вже неможливо відірватися.
У себе на батьківщині цей салат називається "Кані Сарада", і його дуже легко приготувати вдома. Рецептом поділились на порталі "На Пенсії".
Читайте також Запечений свинячий бочок: рецепт смачної м'ясної закуски, яка вже скоро буде на всіх столах
Японський салат з крабових паличок
- Час: 15 хвилин
- Порції: 4 – 5
Інгредієнти:
– крабові палички – 500 грамів
– свіжий огірок – 200 грамів
– морква – 150 грамів
– майонез – 7 столових ложок
– соєвий соус – 1,5 чайної ложки
– мед – 2 чайні ложки
– білий кунжут – до смаку
Приготування:
Кунжут підсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору. Крабові палички розгорніть в пласти, й складіть один на один.
Складений пласт наріжте дуже тонкою соломкою. Огірок і моркву так само. Ще один варіант – скористатися терткою для моркви по-корейськи.
Для салатної заправки змішайте майонез, соєвий соус і рідкий мед.
Крабові палички змішайте з огірком і морквою. Полийте соусом, перемішайте та посипте кунжутом.
15 хвилин і готово! Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді спробуйте приготувати Олів'є за простішим рецептом, який буде набагато смачнішим.