Як приготувати смачний соус із авокадо: секретний інгредієнт

19 вересня 2024, 15:09
Читать новость на русском

Авокадо часто додають до різних страх. Водночас зробити смачний соус із нього не так просто.

Якщо хочете спробувати щось нове замість класичного гуакамоле, зверніть увагу на альтернативний соус з авокадо. Про цей рецепт із несподіваним інгредієнтом розповідають Тренди 24

Дивіться також Чай може приносити користь: 8 найкращих сортів

Як приготувати цей соус

Почати треба з того, що розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку і нарізати м'якуш на маленькі шматочки для легшого змішування. Потім вичавити сік з половинки лайма і відкласти його на потім.

Найцікавіше в цьому рецепті – це три варені яйця. Їх потрібно розрізати на шматочки і додати разом з авокадо у блендер.

Далі треба додати дві столові ложки оливкової олії, щоб надати соусу густоти, а також чайну ложку солі, половину чайної ложки меленого орегано та дрібку чорного перцю для смаку. Потім увімкнути блендер на високу швидкість і поступово додайте сік лайма.

Цей соус можна зберігати в герметичній ємності в холодильнику до двох місяців, що робить його чудовим доповненням до будь-яких страв мексиканської кухні. Перед подачею можна прикрасити зеленню для кращого вигляду та аромату.

Не забувайте, що авокадо – це не лише смачно, але й дуже корисно. Він багатий на вітаміни, мінерали та корисні речовини.