Як іноземці варили український борщ

9 жовтня 2016, 23:41
Читать новость на русском

У Харкові провели фестиваль борщу. За звання кращих змагались шість команд, серед яких були не лише українці.

До звичних інгредієнтів для борщу – картоплі, капусти та буряка, інтернаціональна команда додала лимон та східні спеції.. Єдиного рецепту в учасників не було. Бульйон, до прикладу, готувала представниця Туркменістану. А потім кожен додавав щось своє. В команді також є студенти із Бразилії.

Переможцями стала команда з Генічеська. Аби не прогадати та підсилити шанси на перемогу, вони приготували одразу два види борщу. Обидва готували у тандирі.
Команда переможців також розповіли, що готували по секретному рецепту із секретними інгредієнтами.

Читайте також: На острові Пхукет триває вегетаріанський фестиваль

Третій міжнародний фестиваль борщу вперше провели у Харкові. Організатори рорзповіли, що мета заходу не тільки визначити найкращих кухарів, а й зберегти українські традиції.