Не червоною рибою та ікрою єдиними: ще одна оригінальна ідея брускет на новорічний стіл
З наближенням найочікуванішої ночі року сім'ї та друзі готуються зібратися за святковим столом. Цей особливий вечір пропонує можливість побалувати себе різноманітними смачними стравами, зокрема брускетами. Їх традиційно начиняють червоною рибою або ікрою, проте існує безліч інших варіантів начинки.
Наприклад, чому б не приготувати брускети з хамоном, камамбером та вишневим джемом? Ідеєю їх приготування ділиться 24 Канал з посиланням на Instagram фудблогерки @kathycoooks.
Читайте також Підготуйтеся до Нового року вже: 4 смачні салати, які обов'язково мають бути на столі
Брускети на новорічний стіл
- Час: 20 хвилин
- Порції: за бажанням
Інгредієнти:
– багет
– камамбер
– хамон
– вишневий джем
– розмарин для декору
Приготування:
- Багет наріжте на порційні шматочки. Викладіть зверху камамбер та відправте випікатись протягом 10 хвилин у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.
- Витягніть вже готові тости з духовки. Викладіть на них хамон та вишневий джем.
- Прикрасьте гілочками розмарину та подавайте до столу.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді зверніть увагу й на цих 3 оригінальні салати, які здивують кожного гостя за новорічним столом.