Котлети вийдуть ще соковитіші та пишніші: 4 інгредієнти, якими можна замінити хліб у фарші

10 жовтня 2024, 14:30
Читать новость на русском

Джерело:

Daily news

У класичному рецепті котлет хліб, як правило, є ключовим інгредієнтом, який надає страві улюбленого смаку та текстури. Однак можуть виникнути непередбачувані обставини, наприклад, хліб закінчився. Проте це не повинно стати приводом, щоб не готувати котлети.

Традиційний хліб або булочки можна легко замінити альтернативними продуктами. Щонайменше 4 прості інгредієнти є ефективною заміною хліба у стравах з фаршу, повідомляє Daily news.

Читайте також Не треба ні грама м'яса: котлети з грибів та капусти, які зникають вмить

Чим замінити хліб у фарші?

  • Тертий кабачок або картопля

Популярною кулінарною родзинкою серед домашніх кулінарів є використання таких овочів, як картопля та кабачок. Ці інгредієнти не тільки покращують смак страви, але й роблять котлети соковитими та ніжними.

Їхній нейтральний смаковий профіль дозволяє бездоганно поєднуватися з різними видами м'яса, зокрема зі свининою, яловичиною, куркою та індичкою.

  • Крохмаль

Кулінари також рекомендують додавати крохмаль до м'ясних котлет, щоб зробити їх більш пухнастими та смачними. Слід використовувати 20 грамів крохмалю на 500 грамів фаршу.

  • Морква

Важливо відзначити, що морква не хліб. Її присутність у котлетах помітніша порівняно з такими інгредієнтами, як кабачки або картопля. Морква не тільки додає соковитості, але й покращує смакові якості страви.


Хліб у котлетах можна замінити морквою / Фото Unsplash

Для досягнення найкращого результату рекомендується використовувати одну середню моркву на кожні 0,5 кілограма м'ясного фаршу.

Цікаво: фудблогерка представила унікальну закуску – смажені огірки. Концепція може здатися незвичною, але страва неодмінно здивує.